torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Här är Bodil Ericsson Torps nya uppdrag

Publicerad: 16 juni 2021, 07:07

Bodil Ericsson Torp lämnar Aller media i höst för att i stället bli vd för Vo2.

Foto: Alexander Donka

Aller medias tidigare vd, Bodil Ericsson Torp, tar plats som vd för ett investmentbolag inriktat på medier och tech, skriver Breakit.

Ämnen i artikeln:

Bodil Ericsson TorpAller Media

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Den 3 juni i år lämnade Bodil Ericsson Torp över vd-posten på Aller media till Lotta Cederbom. Bodil Ericsson Torp blir dock kvar som senior rådgivare fram till och med 30 oktober. 

LÄS ÄVEN: Bodil Ericsson Torp: ”Perfekt tajming att lämna”

Bodil Ericsson Torp ville då inte avslöja vad hon ska göra härnäst. Nu rapporterar Breakit att hon går in som vd för mediekoncernen Vo2 i höst. Dessutom kommer hon att äga 3 procent av aktierna i Vo2. 

I koncernen ingår säljbolagen Netric och Leeads. Planen är att växa ytterligare genom förvärv. 

– Jag har ett brinnande intresse för affär och tech inom media. Det här uppdraget känns extra spännande att få förmånen att driva med en uttalad tillväxtstrategi via förvärv, dessutom i ett härligt gäng med erfarna och högt meriterade entreprenörer, säger Bodil Ericsson Torp, till Breakit

Vo2 ägs av flera välbekanta medieprofiler: Douglas Roos, grundare av Nyheter24-gruppen, Oskar Sardi, grundare av Leeads och nuvarande vd för Vo2, Eric Gisaeus som bland annat startar Ocast och grundat Breakit samt Patrik Sandberg, grundare av Nyheter24-gruppen. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev