Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökDigitalt

Här är Blockets nya pop-up-sajt

Publicerad: 14 November 2016, 14:04
Uppdaterad: 14 November 2016, 14:22

Blocket presenterar ny samlingspunkt för möbler och inredning – Blocket Design ska hjälpa folk att hitta i möbel- och inredningsdjungeln.


Ämnen i artikeln:

Blocket

Nu blir det lättare att hitta möbler och inredning på Blocket. Den online-baserade köp- och säljmarknaden lanserar en ny pop-up-sajt. Blocket Design är sajten där de mest tongivande varumärkena och formgivarna från kategorin möbler och heminredning ska samlas.

– Alla är inte lika kunniga inom design och vet exakt vad de ska leta efter och vissa vill kunna browsa runt och få inspiration. Därför lanserar vi Blocket Design som gör det enklare att upptäcka och köpa kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer från Blocket, säger Cecilia von Krusenstierna, marknadschef på Blocket, i ett pressmeddelande.

"Hållbara designfavoriter"

Nya sajten ska ge tillgång till begagnatannonser i heminredningskategorin från de mest kända och inflytelserika formgivarna. Urvalet är baserat på svenska folkets mest sökta och bevakade varumärken och designers inom inredning, och dessutom de mest uppmärksammade formgivarna i dagsläget. Blocket själva menar att sajten kommer kunna biträda både köpare och säljare.

– När vi synliggör guldkornen ser vi att handeln blir mer effektiv, då det blir enklare för köparna att hitta till säljarna, säger Cecilia von Krusenstierna.  

Sedan tidigare har e-marknaden lanserat sektionen Blocket Mode. När man nu skapar en samlingspunkt för heminredning hoppas man kunna attrahera människor som intresserar sig för möblemang.

– Genom Blocket Design gör vi det enkelt och inspirerande att hitta hållbara designfavoriter, säger Cecilia von Krusenstierna.     

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Blocket

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.