Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag06.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Hannah & Amanda gör podcast för Knorr

Publicerad: 10 Juli 2014, 06:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:33

Hannah Widell och Amanda Schulman gör en ny podcast om mat i samarbete med Knorrs sajt Middagshjälpen.


Ämnen i artikeln:

Hannah Amanda

Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman driver produktionsbolaget Perfect Day och gör i dag podcasten Fredagspodden. Den nya podcasten ska heta Middagspodden och kommer att vara en blandning av recept, matminnen och systrarnas syn på matlagning.

– Hannah och Amanda har redan charmat många svenskar med sin härliga attityd. Genom att de också har en stor passion för mat ville vi göra något extra bra tillsammans. Middagspodden ska både förgylla semestern och inspirera till roligare matlagning, säger Ebba Magnani, nordisk varumärkeshef för Knorr och ansvarig för Middagshjälpen, i ett pressmeddelande.

Podcasten kommer att sändas varannan fredag under sommaren och ha olika teman. Gemensamt är att de alla spelas in på Gotland.

Knorrs sajt Middagshjälpen är en portal där medlemmar kan dela med sig av sin kunskap av matlagning och recept och samtidigt samla poäng som sedan kan bytas till köksprylar.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hannah Amanda

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.