Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Han tar över säljet på We Are Era

Publicerad: 4 november 2021, 14:01

Jon Möllersten rekryteras till rollen som sales director på We Are Era.

Foto: We Are Era

Nyligen tog influencernätverket We Are Eras nordiske försäljningschef Marcus Klamming klivet upp till vd-posten. Nu har en ny försäljningschef rekryterats.


Ämnen i artikeln:

Influencer marketing

Ny sales director för Norden på We Are Era, tidigare United Screens, blir Jon Möllersten. Han ​​kommer närmast från rollen som country manager på Screen Ondemand. 

LÄS ÄVEN: United Screens blir We Are Era

Jon Möllersten har, enligt ett pressmeddelande från We Are Era, en ”nyckelroll med ansvar för bolagets intäkter och ett stort fokus på att utveckla försäljningsstrategier samt samarbetet med andra plattformar”.  

– Det ska bli superkul att bli en del av det kompetenta teamet på We Are Era och att få arbeta med framtidens mediekanaler som influencer marketing och Youtube-annonsering. Även om influencer marketing varit på frammarsch de senaste åren och har en mycket stark effekt, är området fortfarande i ett tidigt skede, säger Jon Möllersten, i pressmeddelandet. 

– Där ser jag fram emot att tillsammans med teamet och våra kunder ta det till nya nivåer. I tillägg kommer jag att bidra med bred erfarenhet från både startup-miljö och större mediehus, samt ett ledarskap att alltid vilja utvecklas och leverera högsta kvalitet.

Jon Möllersten ska ingå i We Are Eras nordiska ledningsgrupp.

LÄS ÄVEN: Så optimerar influencernätverken lönsamheten 

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Influencer marketing

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev