Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Han tar över E24:s sälj

Publicerad: 6 september 2010, 08:30
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:40

Marknadschefen Mikael Samuelsson blir försäljningsdirektör på Schibsted-sajten E24.


Ämnen i artikeln:

E24

Som Dagensmedia.se rapporterade i fredags har Nicklas Sjögren slutat som försäljningschef hos E24. Men redan idag har nyhetssajten hittat en ersättare i form av den tidigare vice vd:n Mikael Samuelsson.

– Vi har gjort en omorganisation och inrättat en ny tjänst. Mikael Samuelsson som en gång rekryterade Nicklas Sjögren blir ny försäljningsdirektör och operativt ansvarig för all försäljning, säger Per Lundsjö, vd och chefredaktör för E24.

Per Lundsjö menar att det mesta blir sig likt hos E24 trots avhoppet.

– Det blir väldigt få konsekvenser. Mikael var Nicklas chef och nu kommer han att arbeta mer operativt istället. Det var den lösning som vi alla tyckte var bäst.

Mikael Samuelsson håller med.

– Det är inga konstigheter, jag har alltid haft det övergripande ansvaret för försäljningen. När Niclas valde att sluta så såg vi helt enkelt ingen anledning att ersätta honom. Den största skillnaden är att jag har jobbat med besparingar de senaste två åren. Nu när besparingsfasen är över ser vi fram emot att bli mer offensiva.

Några förändringar är ändå att vänta, även om de enligt Mikael Samuelsson i huvudsak är positiva.

– Dels så förstärker vi säljavdelningen och så kommer det ske en del förändringar på sajten. Vi kommer också att lansera en ny börstjänst inom kort. Annars gäller det bara att gå ut och jaga kunderna. Vi hoppas på att den värsta tiden är över.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

E24

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev