Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Han blir Sverigechef för Mr Green

Publicerad: 22 juli 2009, 10:20
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:18

Spelbolagsutmanaren Mr Green rekryterar Daniel Oskarsson, tidigare Telge Energi, till Sverigechef.


Daniel Oskarsson har en lång erfarenhet som marknadsförare, främst på internetsidan. På Telge Energi var han ansvarig för reklam och internet och har tidigare jobbat bland annat på McCann i Österrike, Getupdated och Dropit.

– Jag är väl ingen storspelare själv men när jag första gången stötte på Mr Green via deras blogg kände jag att det var något nytt och annorlunda. Sedan min tid på Telge Energi har jag fått smak på pigga utmanarföretag, säger Daniel Oksarsson.

Hur ser du på steget från marknadsförare till Sverigechef?

– Som en rolig och spännade utmaning. Även om jag har arbetat mycket med internet har jag alltid strävat efter en helhetssyn.

Vilken position på marknaden ska Mr Green ha?

– Mr Green ska handla lika mycket om underhållning som om gambling. Våra konkurrenter ska vara tv och film och andra nöjesföreteelser, lika mycket som andra spelsajter. Mr Green ska vara mer stil än prålighet.

Tjänsten som Sverigechef är ny.

– Tidigare har Mr Greens vd, Mikael Pawlo, haft Sverigeansvaret men inför Mr Greens internationella expansion krävs hans krafter på andra håll.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.