"Great Big Story" lanseras i Sverige

2016-12-01 11:15  

CNN:s videonätverk samarbetar med Storyfire i sin Norden-satsning: "Innehåll som berör miljontals människor".

"Great Big Story" grundades av CNN 2015 och är ett digitalt video-nätverk. Tjänsten riktar in sig på att nå ut till mobila konsumenter världen över med hjälp av facklitterär video. Nätverkets filmer finns att ta del av via exempelvis Facebook, Youtube, Instagram och Snapchat.

Stockholmsbaserade Storyfire startar nu ett samarbete med nätverket och "Great Big Story Nordics" som lanseras under början av 2017, i en satsning som blir CNN-baserade videonätverkets första regionala satsning.

Samarbetet initierades av CNN International Commercial. 

– Vi är både stolta och förväntansfulla över samarbetet kring "GBS Nordics". Genom GBS:s och CNN:s nätverk får vi möjlighet att skapa innehåll som berör miljontals människor i hela världen. När kvalitetsfilmen nu tar nästa steg i att flytta från TV-apparaten till datorn eller mobilen är jag stolt över att det är Storyfire som leder den resan i Norden, säger Tobias Bringholm, vd på Storyfire, i ett pressmeddelande. 

Simon Nilsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt