Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Gratistjänst ska ge nya annonsörer

Publicerad: 11 Februari 2015, 05:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:14

Hitta.se lanserar en ny tjänst med gratis årsredovisning för att nå fler företagsanvändare.


Ämnen i artikeln:

Hitta.se

I går lanserade Hitta.se sin nya årsredovisningstjänst. Den är gratis att använda och finansieras av reklam. Alexander Hannerland är vd på Hitta.se.

– Alla våra kollegor i branschen erbjuder det här, så vi är sena med tjänsten. Men vi tänkte att i stället för att ta betalt, som jag tror att alla andra gör, så är vår tjänst gratis, säger han till Dagens Media och fortsätter:

– Bakgrunden är egentligen att vi vill visa våra användare att vi inte bara är en konsumenttjänst, utan att vi även är till för företag. 40 till 50 procent av våra sökningar är företagssökningar, vilket vi inte ägnat så mycket uppmärksamhet tidigare.

Alexander Hannerland säger att reklamen inte syns i de PDF-dokument man hämtar från tjänsten utan visas i samband med nedladdningen. Det här är också ett sätt för Hitta.se att hitta nya annonsörer.

– Det här är den första tjänsten i ett paket tjänster som riktar sig mot företag som kommer lanseras, säger Alexander Hannerland.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hitta.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.