Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Gratis annonsplats för Stockholmsföretagare

Publicerad: 15 September 2009, 11:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:14

Kommunen erbjuder gratis annonsplats för köp- och säljsugna företagare i regionen.


Stockholm Business Region, som ägs av Stockholm Stad, har tecknat ett ettårigt avtal med Bolagsplatsen.se. Under perioden kan Stockholms företagare utan kostnad lägga ut bolagsköp- och säljannonser på en ny webbtjänst för företagsöverlåtelser på Stockholm Business Region. Tjänsten använder Bolagsplatsen.se:s plattform. Företagarna erbjuds även gratis annonsplats på den rikstäckande marknadsplatsen Bolagsplatsen.se.

– Det här är ett bra sätt för företagsköpare och säljare att hitta varandra och komma i kontakt rådgivare inom till exempel företagsjuridik. Alla talar om behovet av nya företag, men ett bra alternativ är att köpa en befintlig verksamhet eftersom Sverige brottas med ett stort generationsskifte inom företagandet, säger Niclas Ohlsson, vd för Bolagsplatsen.se.

Bara Stockholm har 8.100 företag som måste hitta nya ägare inom några år, säger Niclas Ohlsson. Annonsplatsen på Bolagsplatsen.se och Stockholm Business Regions webb är värd omkring 600 kronor.

– Målsättningen är att få ut det här till landets alla 290 kommuner, säger Niclas Ohlsson.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.