Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Google: "Stina har gjort ett enastående jobb"

Publicerad: 23 April 2013, 19:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:48

Google informerade internt idag om att Stina Honkamaa har sagt upp sig.


Som Dagens Media har berättat tidigare idag har Stina Honkamaa, vd på Google Sverige, beslutat att lämna sin tjänst för att i stället starta tv-bolaget United Screens.

Stina Honkamaa lämnar sökjätten till sommaren, och Google har nu påbörjat rekryteringen av en efterträdare.

Gustaf Brusewitz, nordisk kommunikationschef för Google, lämnar följande kommentar från Google med anledning av Stina Honkamaas beslut att lämna:

– Stina har gjort ett enastående jobb som Googles Sverigechef de senaste fem åren. Hon har mycket framgångsrikt utvecklat organisationen och drivit verksamheten, och har även varit en väldigt uppskattad ledare och kollega. Vi ser fram emot att samarbeta nära med Stina inom ramen för Youtube och hennes nya verksamhet.

Stina Honkamaa säger i en kommentar:

– Jag har haft fem fantastiska år på Google och det har varit oerhört inspirerande att vara med att utveckla Googles verksamhet i Sverige. Jag ser nu fram emot ett fortsatt tätt och nära samarbete med Youtube och Google då min nya verksamhet kommer att ha Youtube som plattform.

LÄS OCKSÅ:

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.