Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Gladiator blir vd på Twingly

Publicerad: 15 Mars 2012, 07:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:29

Peter Bláha, alias "Pansar", har både varit landslagsspelare i rugby och arbetat i telekombranschen. Nu blir han vd för bloggverktyget Twingly.


Peter Bláha kommer senast från tele- och datakommunikationsföretaget IP-Only, där han arbetade som försäljningschef.

Han har också en bakgrund som landslagsspelare i rugby och spelar dessutom gladiatorn "Pansar" i årets upplaga av Gladiatorerna i TV4.

Nu ersätter han alltså Martin Källström som vd för Twingly, som är ett verktyg för att koppla ihop företag med sociala medier.

– Det är jätteroligt att få chansen att leda ett av de mest spännande sociala medier-företagen. Vi kommer att fortsätta vår internationella satsning med våra tjänster för medier, e-handel och omvärldsbevakning. Vi kommer också att satsa på att stärka relationen med alla fantastiska bloggare, säger Peter Blahá i ett pressmeddelande.

Samtidigt tar Niclas Heurlin, tidigare vd på Inwarehouse över ordförandeskapet i styrelsen. Den tidigare styrelseordföranden Björn Milton sitter dock kvar som styrelseledamot.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.