Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Fyra nya chefer på Blocket

Publicerad: 8 oktober 2019, 06:14

Bild 1/2  Tobias Calminder, Henrik Littorin, Alexander Greidinger och Annette Karlberg är Blockets nya marknadsplatsdirektörer.

Blocket knyter till sig nya marknadsplatsdirektörer inom fyra olika områden.


Ämnen i artikeln:

BlocketSchibsted

Blocket rekryterar fyra nya marknadsplatsdirektörer inom områdena fordon, köp & sälj, jobb och nya satsningar. 

Henrik Littorin som bland annat har tidigare erfarenhet från Schibsted samt kunskap om bilindustrin blir direktör för Blocket fordon och Bytbil. 

Annette Karlberg blir direktör för köp & sälj och tar därmed ett kliv upp från affärsutvecklingstjänsten hon haft på Blocket sedan i mars 2019. Tidigare har honn även ansvarat för Shpock på den svenska marknaden. 

Alexander Greidinger blir marknadsplatsdirektör för området jobb. Tidigare i år var han med och tog fram Blocket Utbildning. Han har även haft en ledande roll på Blocket som ansvarig för Blocket Bostad.  

Tobias Calminder blir direktör för nya satsningar med en lång karriär inom Schibsted bakom sig. Bland annat har han arbetat med internationaliseringen av Blocket-konceptet. 

– Jag ser fram emot vad Annette, Henrik, Alexander och Tobias kommer bidra med inom sina respektive områden och hur vi tillsammans kan driva Blocket till att bli en än mer användarvänlig och innovativ sajt. Tillsammans ska vi skapa morgondagens marknadsplats, säger Pernilla Nissler, vd för Blocket, i ett pressmeddelande. 

 

 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

BlocketSchibsted

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev