Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

"From England with love" blir webb-tv

Publicerad: 28 Augusti 2012, 07:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:13

Ladbrokes tar sitt koncept "From England with love" ett steg vidare och sponsrar nu ett webb-tv-format med samma namn som sänds på Svenska Fans.


Ämnen i artikeln:

Svenska FansLadbrokes

Den nya programserien går en gång i veckan och handlar uteslutande om engelsk fotboll. Programmet presenteras av fyra britter som, på engelska, diskuterar engelsk fotbollskultur.

Programmet produceras av Dobb Production och huvudsponsor är Ladbrokes, som i våras sjösatte en kampanj under just devisen "From England with love".

– Det var egentligen Svenska Fans förslag att ha samma namn och vi hade inga invändningar mot det. Det kanske kan finnas en liten chans att programmet blir större än det jobb vi gjort hittills, men det är nog ingen fara. Samtidigt är detta ett sponsorskap, vi har inget inflytande över huvud taget, säger Andreas Fyrlund, marknadschef på Ladbrokes, till dagensmedia.se.

Hittills har två avsnitt av programmet sänts och enligt Andreas Fyrlund är Ladbrokes än så länge nöjda med sponsorskapet.

– Anledningen till att vi gick till Svenska Fans var att det vi har gjort tidigare inte riktigt har gått på djupet så som det måste för att tilltala de mest hängivna fotbollssupportrarna, säger han och fortsätter:

– Vårt mål har varit att programmet ska bli ett diskussionsunderlag under veckan. Det finns alltid en risk för att intresset för inför-program dör när matcherna är spelade, men det verkar inte bli så.

Avsnitten kan hittas på svenskafans.com eller på Youtube.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Svenska FansLadbrokes

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.