lördag23 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Frippe Stenberg ansluter till branschveteranernas byrå

Publicerad: 2 juni 2021, 09:15

Vizeums förre vd Frippe Stenberg har fått ett nytt jobb.

Vizeums förre vd Frippe Stenberg går till digitalkonsultbyrån Autopista som branschveteranerna John Eriksson, Anders Jonell och Tobias Eidem ligger bakom.

Ämnen i artikeln:

Vizeum

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Dagens Media har tidigare rapporterat om att branschveteranerna John Eriksson, Anders Jonell och Tobias Eidem startar digitalkonsultbyrån Autopista. Ambitionen med den nya byrån är att hjälpa kunderna att effektivisera den digitala marknads- och försäljningsavdelningen.

Nu ansluter ännu ett känt namn från branschen, nämligen Frippe Stenberg. Frippe Stenberg har en bakgrund som marknadschef på Tele 2, varumärkeschef på Scandic och vd på Vizeum.

På Autopista blir han Principal Manager och partner. I rollen ingår att utveckla kunderbjudande kring organisationsutveckling och även driva personal- och kulturfrågor. Och han drar i gång med omedelbar verkan.

– För mig är Frippe ett av de starkaste korten vi har i Norden inom marknadsföring och en expert på att skapa starka och harmoniska team. Att få jobba med honom är ett stort privilegium och när möjligheten dök upp kändes det självklart för oss att knyta Frippe till oss, säger Autopistas vd Tobias Eidem i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Branschveteranerna startar konsultföretag – ska effektivisera marknad och försäljning

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev