Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag09.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Fridas världsnyhet: Harry Styles brutna fot

Publicerad: 14 Oktober 2015, 07:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:26

Chefredaktörens Snapchat-bild på One Direction-stjärnans brutna fot blev världsnyhet.


Ämnen i artikeln:

Frida

Pojkbandet One Direction befinner sig just nu i London för att lansera nya skivan Made in the A.M.

Tidningen Frida var en av tidningarna som fick en intervju med frontfiguren Harry Styles. I samband med intervjun, som också livesändes på Snapchat, visade artisten upp sin brutna fot.

Bilden på Harrys Styles brutna fot blev snabbt en världsnyhet och spreds i sociala medier av hängivna fans. Flera internationella medier, däribland J14 och Maximumpop återpublicerade också bilden som Fridas chefredaktör Terese Allert lagt ut på Snapchat.

– Vid halv nio i går kväll lade hon ut bilden på Snapchat där han har bruten fot. Alla fankonton på Twitter blev galna, de är ju bra på att snappa ut sådant här. Det är ju otroligt roligt att vi kan vara först med en sådan här nyhet och att den har spridit sig så snabbt. Vi hann knappt reagera, säger Sara Jergard, reporter på Frida, till Dagens Media.

När Fridas chefredaktör, som just nu sitter på ett flyg från London, kommer hem igen ska tidningen publicera en intervju med henne på sajten, översatt till engelska, för att öka den internationella spridningen ytterligare.

– Det är kul att se att nyheten sprids genom vårt namn, men sen kanske inte fansen bryr sig om var bilden kommer ifrån. Vi satsar ganska hårt på Snapchat, det är där vår målgrupp finns och för oss är det självklart att följa med behind the scenes.

Något svar på hur Harrys Styles hade brutit foten fick dock inte Frida.

– Det sa han inget om.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Frida

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.