Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Frida Fahrman flyttar sin blogg till Elle

Publicerad: 17 maj 2018, 04:00
Uppdaterad: 17 maj 2018, 05:41

Frida Fahrman ska lägga mer fokus på inredning i sin blogg. Foto: pressfoto

Influencern Frida Fahrman flyttar sin blogg till elledecoration.se den 1 juni och blir samtidigt en återkommande medarbetare i magasinet Elle Decoration.


Ämnen i artikeln:

Elle

Frida Fahrman kommer närmast från tidningen Mama, där hon varit influencer och skönhetsredaktör under flera år. Fahrman är även känd inom mode och på Elle kommer hon fortsätta ha en lifestyle-inriktning på bloggen – men framöver kommer hon lägga ett ännu större fokus på inredning.

– Frida är en av Sveriges mest stilsäkra och inspirerande influencers, och med sitt stora inredningsintresse och sin trendkänsliga inredningsstil är hon en perfect match för oss på Elle Decoration, säger Sara Ångström Burling, sajtansvarig digital redaktör, i ett pressmeddelande.

Utöver jobbet som influencer har Frida Fahrman en bakgrund som bland annat chef för webb-tv på Metro, programledare och moderedaktör på Kanal 5 och modeexpert i TV4:s Nyhetsmorgon. Hon är även föreläsare och konferencier.

Nyligen flyttade hon och familjen ett till hus och från och med den 1 juni kommer läsarna kunna ta del av hennes inredningstips renoveringsprojekt, resor och annat på elledecoration.se.

– Det här känns som en naturlig och perfekt utmaning för mig eftersom jag är väldigt design- och inredningsintresserad. Det märker jag att mina läsare också är, så det ska bli kul att få ta med dem på en ny resa tillsammans, säger Frida Fahrman.

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Elle

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.