Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Före detta Aegis-vd i Traveas styrelse

Publicerad: 25 Oktober 2013, 03:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:58

Efter tio år på Aegis vd-post blir nu Göran af Klercker styrelseledamot.


Den före detta Aegis-vd:n Göran af Klercker lämnade Aegis i april. Då hade hade inget jobb att gå till.

Nu tar han plats i säljbolaget Traveas styrelse.

– Traveas är ett bolag som jag haft förmånen att lära känna mer och mer det senaste året, och som jag har kunnat konstatera skiljer sig ganska mycket från de flesta andra mediabolag jag träffat genom åren. Förmågan att använda teknologi som bas för kommunikation är något jag tror tillhör framtiden, oavsett om det handlar om skapandet av nya mediakanaler eller för att göra befintliga mediakanaler än mer relevanta, säger Göran af Klercker i ett pressmeddelande.

Ledningen i Traveas har under en tid fört en dialog med Göran af Klercker om ett engagemang i Traveas.

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Göran till oss på Traveas. Utöver den specifika branschkunskapen så är vi likaledes imponerande av Göran som bolagsbyggare. Det arbete han gjort inom Aegiskoncernen vittnar om en djup förståelse för hur man bygger ett långsiktigt aktieägarvärde, säger Gustaf Karling, vd och grundare till Traveas.

Göran af Klercker kommer att föreslås och formellt kunna väljas in till ledamot vid nästa kommande stämma. Fram till dess kommer han att medverka och stödja styrelsen på konsultbasis.

Gustav Thunander

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.