Flinkenbergs nya jobb

2016-03-16 14:25  

UPPDATERAD. Charlotta Flinkenberg sade upp sig från Aller förra sommaren. Nu har hon nytt jobb.

Dagens Media kunde i augusti förra året berätta att Charlotta Flinkenberg, grundare av tidningen Chic och förlagsredaktör på Aller Media, sagt upp sig.

Då var hon förtegen om sina planer, men berättade att det skulle bli ”minst en bok” framöver.

Nu blir hon chefredaktör och skribent på träningsprofilen Olga Rönnbergs nya webbmagasin Mamma.fit, som lanseras idag.

Charlotta Flinkenberg ska dessutom ansvara för formen och marknadsföringen av magasinet.

– Som stressad trebarnsmamma som försöker klämma in träning och vettig kost i ett hektiskt schema, är det lätt för mig att relatera till materialet. Jag har enorm respekt för Olgas kunnande samt sunda attityd och beundrar hennes driv och entreprenörsanda. Hon är en stor inspiratör för hundratusentals kvinnor och jag ska göra mitt bästa för att locka ännu fler mammor att välja denna livsstil, genom Mamma.fit, säger Charlotta Flinkenberg i ett pressmeddelande.

Mamma.fit är ett magasin för tränande mammor och ska innehålla artiklar och reportage om träning, mat, motivation, mode, skönhet och hälsa.

Parallellt med uppdraget för Mamma.fit driver Charlotta Flinkenberg sitt eget företag där hon i vår ska lansera en portal och dra igång en poddcast. Dessutom frilansar hon för flera uppdragsgivare och planerar även att ge sig på content marketing.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt