Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Flinkenbergs nya jobb

Publicerad: 16 mars 2016, 13:25
Uppdaterad: 16 mars 2016, 14:09

UPPDATERAD. Charlotta Flinkenberg sade upp sig från Aller förra sommaren. Nu har hon nytt jobb.


Ämnen i artikeln:

Charlotta Flinkenberg

Dagens Media kunde i augusti förra året berätta att Charlotta Flinkenberg, grundare av tidningen Chic och förlagsredaktör på Aller Media, sagt upp sig.

Då var hon förtegen om sina planer, men berättade att det skulle bli ”minst en bok” framöver.

Nu blir hon chefredaktör och skribent på träningsprofilen Olga Rönnbergs nya webbmagasin Mamma.fit, som lanseras idag.

Charlotta Flinkenberg ska dessutom ansvara för formen och marknadsföringen av magasinet.

– Som stressad trebarnsmamma som försöker klämma in träning och vettig kost i ett hektiskt schema, är det lätt för mig att relatera till materialet. Jag har enorm respekt för Olgas kunnande samt sunda attityd och beundrar hennes driv och entreprenörsanda. Hon är en stor inspiratör för hundratusentals kvinnor och jag ska göra mitt bästa för att locka ännu fler mammor att välja denna livsstil, genom Mamma.fit, säger Charlotta Flinkenberg i ett pressmeddelande.

Mamma.fit är ett magasin för tränande mammor och ska innehålla artiklar och reportage om träning, mat, motivation, mode, skönhet och hälsa.

Parallellt med uppdraget för Mamma.fit driver Charlotta Flinkenberg sitt eget företag där hon i vår ska lansera en portal och dra igång en poddcast. Dessutom frilansar hon för flera uppdragsgivare och planerar även att ge sig på content marketing.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Charlotta Flinkenberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.