Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Finest startar community för stekarkids

Publicerad: 7 April 2010, 11:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:55

Finest light är Krog Medias nya community som ska locka bloggare under 18 år. Fritt från spritreklam och lättklädda bilder skapar Finest nu en mötesplats för yngre.


I veckan smygstartade Finest sin nya community, Finest light. Den kommer att vara helt fristående från huvudsajten Finest.se och ambitionen är att samla ihop mode-, skönhet-, och bloggintresserade ungdomar på en och samma plats.

– Det kommer att bli ganska lättsamt. Lite mode och webb-tv kommer att återanvändas från Finest, annars kommer det bara var nytt material, säger Alexander Erwik, chefredaktör på Finest.

Finest light är för ungdomar upp till 18 år.  Därför har man nu sökt nya samarbetspartners för att komma ifrån spritreklam och klubbmiljöer.

Alexander Erwik har sedan smygstarten varit inne en gång i timmen för att kontrollera materialet som läggs upp.

– Det är ju en ungdomssajt så förhoppningsvis springer de inte på krogen och tar bilder, det ska nog inte bli så mycket att radera, säger han.

För att driva trafik till sajten har Finest knutit till sig bloggare som Alice Svensson och Sibel Redzep, kända från TV4:s "Idol".

Finest light har ännu inga annonsörer men kommer i dagarna att påbörja arbetet med införsäljning till sajten. Kristoffer Krusell är annonsansvarig på Finest.

– Vi kommer att sammköra samarbetspartners så gott det går men tror att många vill nå den nya målgruppen, säger han.

Det kanske inte är den mest tacksamma målgruppen ur annonssyfte?

– Vi kommer som sagt att försöka hitta annonsörer som passar men du har en poäng i det du säger, avslutar Kristoffer Kruse.

Henrik Boman

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.