Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

Filip och Fredrik i ny webbsatsning

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson lanserar den nya sajten filipochfredrik.com. Tanken är bland annat att sammanfatta humorduons karriär.

Dante Thomsen


Publicerad: 16 Januari 2012, 08:57
Uppdaterad: 06 December 2015, 14:36

Ämnen i artikeln:

Fredrik WikingssonFilip Hammar

Idén till filipochfredrik.com föddes för ett par månader sidan och tanken är att alltså den nya sajten ska sammanfatta duons karriärer – samtidigt som den också ska innehålla framtida produktioner.

Producerar gör produktionsbolaget Oh My, som Filip och Fredrik hittade efter att de i sin podcast efterlyst någon som kunde bygga deras sajt.

– När vi ska bygga webbplats, ligger det i podcastens natur, att vi vänder oss till våra lyssnare och frågar efter bidrag. Valet föll på Oh My, som både har varit förbannat roliga och skarpa att jobba med, säger Fredrik Wikingsson i ett pressmeddelande.

På sajten kommer det bland annat gå att lyssna på Filip och Fredriks podcasts samtidigt som lyssnarna bjuds in till diskussioner.

– Vi vet inte vart den här sajten kommer ta vägen, men vi kommer också testa på att blogga med tanke på att vilken idiot som helst tycks klara av det. Vi har stora planer för framtiden, men mer säger jag inte för då kommer Eddie Izzard att sno det, säger Fredrik Wikingsson i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.