Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Familjeliv tar klivet in i papperstidningen

Publicerad: 19 Augusti 2009, 12:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:16

Familjeliv i samarbete med flera tidningar inom Stampen.


Bloggande medlemmar i Familjeliv från en viss ort kan numera hitta sina inlägg på lokaltidningarnas hemsidor. Dessutom kommer sajtens egna featureartiklar att återfinnas i tidningarnas helgbilagor.

– Vi har fått flera positiva reaktioner från medlemmarna. Men de som vill vara anonyma kommer inte att hamna på tidningarnas sajter, säger Ylva Hvarfner, vd för Familjeliv.

Familjeliv har i dag, enligt egna uppgifter, över 300.000 unika besökare per vecka. Nu hoppas de på att öka trafiken ytterligare.

Till en början är det fem lokaltidningar som är med i samarbetet. De lokaltidningarna var först med att ansluta sig till Stampens nya teknikplattform men på sikt är tanken att alla koncernens dagstidningar ska få material från Familjeliv.

– Under hösten kommer fler lokaltidningar att vara med. Några står på tur redan nu, säger Ylva Hvarfner.

Till en början är det bara artiklar, forum- och blogginlägg från Familjeliv som förs över till lokaltidningarna. Men det finns idéer om att sajtens annonsörer också ska följa med i samarbetet.

– Annonserna kommer inte att följa med i det första steget. Men det kan inte uteslutas längre fram, säger Ylva Hvarfner.

Camilla Olsson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.