Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Facebooks lanserar annonsörsutbildning

Publicerad: 24 mars 2015, 14:18
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:08

Bluepring och Learn How ska hjälpa alla företagare att marknadsföra sig själva på Facebook.


Facebook satsar för att erbjuda de verktyg som företag behöver för att kunna växa på sajten. Tidigare i år lanserades Ads Manager-appen för att hjälpa företag hantera sina pågående kampanjer och nu lanserar Facebook två nya utbildningsprogram.

Programmen, som går under namnen Blueprint och Learn How ska hjälpte både större och mindre företag att växa på Facebook.

I Blueprint ska användarna både kunna utbildas i kampanjorientering och lära sig hur Facebookvideos ska användas för att få bästa effekt för att fylla sina affärsmål. Enligt ett pressmeddelande ska programmet innehålla över 35 online-kurser.

Learn How ska introducera nya marknadsförare och mindre företag till hur de bäst ska annonsera på Facebook. Learn How ska kunna svara på frågor som hur man skapar en sida, hur man hittar sin målgrupp och hur man använder videos och bilder.

Även Facebooks Facebook for business-sajt har uppdaterats med ny information om hur företag bäst ska använda sajten för att driva affärsmål.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.