Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Facebook-experten stänger Facebook

Publicerad: 22 April 2013, 06:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:48

Trakasserierna blev för mycket för karriärscoachen och Facebook-experten Nina Jansdotter som nu stänger sin sida.


Ämnen i artikeln:

Facebook

Nina Jansdotter jobbar som karriärscoach och är expert på sociala medier. Bland annat har hon skrivit två böcker om Facebook och hur unga människor kan använda sociala medier för att klättra i karriären.

Samtidigt har hennes kamp mot sexistiska näthatare varit välkänd och det har till och med gått så långt att hon tvingats polisanmäla en stalker.

– Någon gång före jul kände jag att det började spåra ur. Han blev mer aggressiv och började även photoshoppa mina nära vänner. Många trodde att det skulle hjälpa att polisanmäla så jag gjorde det. Men tyvärr blev det inte så, har Nina Jansdotter tidigare sagt till SvD.

Men nu har hoten och trakasserierna alltså blivit för mycket och därför har Nina Jansdotter nu stängt sin öppna Facebook-sida.

Anledningen är en stor mängd trakasserier från någon eller några som skapar falska Facebook-profiler i Nina Jansdotters namn.

Nina Jansdotter själv beklagar det hela.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Facebook

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.