Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

F-plus ersättare lanseras i vår

Publicerad: 15 december 2020, 07:02

I vår rullas Svenskt näringslivs nya nyhetstjänst ut.

Foto: Wikimedia Commons

Senast i slutet av april lanserar Svenskt näringsliv den nyhetstjänst som är tänkt att ersätta F-plus och Arbetsmarknadsnytt.

Ämnen i artikeln:

Svenskt NäringslivBulletin

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Dagens Media rapporterade nyligen att Svenskt näringsliv lägger ned sin redaktionella satsning. I samband med det stod det också klart att tre av reportrarna på sajten skulle gå vidare till den nya högersajten Bulletin.

LÄS OCKSÅ: F-plus läggs ned – reportrar går till Bulletin 

Nu meddelar Svenskt näringsliv att F-plus ersättare kommer att sjösättas i vår. Den nya nyhetstjänsten, som också ska fylla Arbetsmarknadsnytts plats, kommer att i större utsträckning fokusera på frågor och områden som är viktiga för näringsliv och företag, enligt ett pressmeddelande.

– Nu går vi vidare och utvecklar en ännu bättre och mer fokuserad nyhetstjänst för alla som är intresserade av områden som näringspolitik, arbetsmarknad, hållbarhet, internationell handel, ekonomi och välfärd, säger Anna Dalqvist, chef för Svenskt näringslivs redaktion, i en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Profilerna som ska ratta nya högersajten

Förutom att Svenskt näringsliv satt ett tydligare fokus för den nya nyhetstjänsten har de också valt bort vissa ämnen som i dag bevakas av andra medier, som bolagsaffärer, privatekonomi och det politiska spelet.

Planen är att tjänsten ska rullas ut som senast i slutet av april.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev