Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Expressen visar upp nya sajten

Publicerad: 14 april 2015, 10:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

Expressens besökare ska hjälpa tidningen med den nya layouten.


Expressen visar upp betaversionen av tidningens sajt genom att låta inloggade besökare se hur expressen.se ska se ut i framtiden. Lina Hallmer är produktägare för sajten.

– Vi är långt ifrån färdiga med den nya sajten, men vi vill redan nu ta med våra läsare i utvecklingsarbetet och få in många åsikter. Våra inloggade läsare som surfar med dator kan nu ta del av den första betaversionen och använda den nya startsidan, säger hon till den egna sajten och fortsätter:

– Vi hoppas att så många som möjligt vill berätta för oss om sina tankar om vad som fungerar bra och vad som kan bli bättre.

Thomas Mattsson, publisher på Expressen, har bloggat om den nya layouten.

"Det är inte, för att göra en annan historisk jämförelse, som när vi 2001 släppte ”Nya Expressen” – designad av kubanske gurun Mario Garcia – genom att trycka två miljoner exemplar och dela ut dessa gratis. Eller som när vi 1996, efter en redesign signerad Edwin Taylor från England, satte upp en stor vepa i form av en löpsedel på hela DN/Expressen-skrapan med rubriken ”KOLLA IN VÅR NYA STIL”. Numera sker sånt här lite mer successivt, och gärna tillsammans med publiken", skriver han på bloggen.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.