Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Expressen tar ner artikel om "Paradise Hotel"-deltagarnas värsta sexminnen

Publicerad: 18 September 2015, 10:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:51

En av deltagarna berättar om hur han tar strypgrepp på en tjej och spottar henne i ansiktet. Nu tar Expressen Nöje bort artikeln om "Paradise Hotel"-deltagarnas sexminnen.


Ämnen i artikeln:

ExpressenParadise Hotel

Expressen Nöje publicerade under fredagsmorgonen en artikel på sin sajt där årets "Paradise Hotel"-deltagare berättar om sina värsta sexminnen.

Flera av deltagarna berättar ingående och detaljerat om sina erfarenheter.

En av männen i TV3-programmet beskriver bland annat en incident där han tog strypgrepp på en tjej och spottade henne i ansiktet.

"...en gång när jag hade sex med en tjej, och jag tog liksom grepp runt hennes hals vilket gör att hon typ hostade saliv i mitt ansikte. Jag kände typ 'fuck it, hon gillar ju det här', så jag spottade tillbaka direkt. När hon tittade på mig besvärat förstod jag att det blev lite fel. Hon gillade det inte alls."

Efter att ha sökt Expressens nöjeschef Lars Johansson angående publiceringen skriver han till Dagens Media att listan nu har plockats bort från sajten.

– Adrians berättelse kommer från ett klipp på TV3. Vad gäller själva publiceringen hos oss vill vi ställa frågor till Adrian och, viktigt, problematisera händelsen. Vi har plockat  bort såväl punkten i sig, som listan. Kommer vi göra en publicering av den här sorten igen ska den behandlas från flera aspekter och inte i listform.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ExpressenParadise Hotel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.