Gå direkt till textinnehållet

Digitalt presenteras av:

Expressen tar ner artikel om "Paradise Hotel"-deltagarnas värsta sexminnen

En av deltagarna berättar om hur han tar strypgrepp på en tjej och spottar henne i ansiktet. Nu tar Expressen Nöje bort artikeln om "Paradise Hotel"-deltagarnas sexminnen.

Expressen Nöje publicerade under fredagsmorgonen en artikel på sin sajt där årets "Paradise Hotel"-deltagare berättar om sina värsta sexminnen.

Flera av deltagarna berättar ingående och detaljerat om sina erfarenheter.

En av männen i TV3-programmet beskriver bland annat en incident där han tog strypgrepp på en tjej och spottade henne i ansiktet.

"...en gång när jag hade sex med en tjej, och jag tog liksom grepp runt hennes hals vilket gör att hon typ hostade saliv i mitt ansikte. Jag kände typ 'fuck it, hon gillar ju det här', så jag spottade tillbaka direkt. När hon tittade på mig besvärat förstod jag att det blev lite fel. Hon gillade det inte alls."

Efter att ha sökt Expressens nöjeschef Lars Johansson angående publiceringen skriver han till Dagens Media att listan nu har plockats bort från sajten.

– Adrians berättelse kommer från ett klipp på TV3. Vad gäller själva publiceringen hos oss vill vi ställa frågor till Adrian och, viktigt, problematisera händelsen. Vi har plockat  bort såväl punkten i sig, som listan. Kommer vi göra en publicering av den här sorten igen ska den behandlas från flera aspekter och inte i listform.

Publicerad 2015-09-18 10.18Uppdaterad 2015-12-06 11.51

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: