Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Expressen tar fotbollsklipp från TV4

Publicerad: 20 december 2012, 06:26
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:00

Dagensmedia.se har tidigare kunnat berätta om Expressens samarbete med TV4 News. Nu ska Expressen även ta del av TV4:s fotbollsrättigheter.


Ämnen i artikeln:

ExpressenTV4

TV4 Digitala Medier har rättigheter till italienska ligan (Serie A), spanska ligan (La Liga), franska ligan (Ligue 1) samt Allsvenskan och Superettan.

Dessa ska alltså expressen.se visa klipp från, med start redan den här veckan.

– Det här blir oerhört värdefullt för oss. Vår sport går väldigt bra och har vuxit under hösten. Att nu dessutom komplettera våra artiklar och bilder med rörligt material gör att det blir ännu mer fullödigt, säger Johan Othelius, affärsområdeschef för Expressen Digitala Medier.

Fotbollsklippen ska vara inbäddade i Expressens artiklar, men de rörliga annonserna innan själva klippet följer med från TV4. Det innebär alltså att Expressen bara säljer annonsutrymmet runtomkring artikeln.

– Vi tycker att det här är ett väldigt bra upplägg. Det finns ett stort intresse för de internationella ligorna, och det är de viktigaste momenten och målen som läsarna vill se.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ExpressenTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.