Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Expressen låter Pontus Schultz hylla appen

Publicerad: 23 November 2010, 11:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

Expressen ville få sin Ipad-app recenserad på nyhetsplats. Då kallade man in Pontus Schultz, som hjälpt till att ta fram den.


Ämnen i artikeln:

BonnierExpressenPontus SchultzIpad

Den som gick in på expressen.se i morse möttes av en stor artikel om att kvällstidningens nya Ipad-app nu är klar att använda. Har man en Ipad kan man läsa hela tidningen på läsplattan.

Nu följer man upp artikeln med en recension av appen, med rubriken: "Expert om Expressens Ipad-app: 'Fantastiskt'.

Expertern i fråga, Pontus Schultz, öser lovord över tidningens Ipad-appar:

– Expressen utnyttjar läsplattans unika möjligheter på ett fantastiskt sätt, säger Pontus Schultz till Expressen.

Han fortsätter:

– De är fantastiska. Det som är kul är att det känns nytt. Man måste vara innovativa och utnyttja Ipadens unika möjligheter och de är fantastiska i Expressens appar med uppdateringar och rörlig bild, två uppenbara fördelar.

Pontus Schultz är affärsutvecklare på Bonnier och i texten skriver Expressen att han "har varit ansvarig för mediekoncernens satsning på dagstidningarna i Ipad-format".

Vad man inte skriver är att Pontus Schultz även bistått Expressen med hjälp kring utvecklingen av deras appar.

"Vi har också fått mycket hjälp och stöd av Bonnier R&D och projektledare där, Pontus Schultz, samt i olika sammanhang bra synpunkter från andra tidningsredaktiner i koncernen", skrev Thomas Mattsson nyligen i sin blogg, angående Expressen Extra-appen.

Thomas Mattsson, chefredaktör på Expressen, vill inte kommentera kritiken men skriver följande i ett mail till dagensmedia.se:

– Vi tar tacksamt emot allt beröm och jag blev lika glad för Pontus Schultz ord som för Jan Helins gratulation. Men: vi är samtidigt ödmjuka inför alla utmaningar med Ipad och det kommer säkert många fler bra appar och garanterat också från Aftonbladet.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.