Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Euroflorist sponsrar Cissi Forss-serie

Publicerad: 12 Oktober 2012, 08:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:08

"Blomsterflickan" är ett av Pocket Entertainments första format. Den romantiska komediserien, som utspelar sig på en blomsterhandel, sponsras av Euroflorist.


Ämnen i artikeln:

Pocket Entertainment

Play-kanalen Pocket Entertainment sjösätts 15 oktober. Kanalen ska visa underhållning, dokumentärer och drama för mobilen, läsplattan och datorn.

Avsnitten och innehållet på kanalen är anpassat efter ett mobilt tittande och längden på avsnitten ligger på 5 till 15 minuter.

Samtidigt som kanalen sjösätts lanseras också serien "Blomsterflickan" med Cissi Forss i huvudrollen. Serien handlar om karaktären Petra som jobbar i en blomsteraffär och produktionen är framtagen tillsammans med blomsterkedjan Euroflorist.

– Vi är jätteglada över att vara med i lanseringen av Blomsterflickan. Det är en underbar serie som lyfter florister som yrkesgrupp och visar vilken glädje de sprider i sin vardag och vilken betydelse blommor kan ha, säger Anette Konar Riple, marknadsdirektör på Euroflorist, i ett pressmeddelande.

Tanken är att de flesta av de serier som lanseras genom Pocket Entertainment ska vara framtagna tillsammans med olika annonsörer som partners.

Pocket Entertainment distribueras i samarbete med Playad.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Pocket Entertainment

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.