Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

EU-domstolens beslut väcker debatt om kommentarsfälten

Publicerad: 23 Januari 2020, 10:36

Att en EU-domstol dömt ett företag att ta bort innehåll även i länder som inte hör till domstolens geografiska områden har startat en stor debatt. Många frågar sig nu vad detta kommer att innebära för medieföretagen.

Foto: Wikimedia/ Janne Næss

Läsarkommentarers vara eller icke vara, det är frågan. Är det verkligen värt kostnaden att låta läsarna skriva på tidningarnas hemsidor och på dess Facebook-sidor? Alltfler tidningar tycker det, medan EU diskuterar hur inlägg på internet ska hanteras.


Ämnen i artikeln:

göteborgsposten

EU anses av internationella betraktare som den aktör som är mest aktiv när det gäller att försöka kontrollera vad som sägs på internet. Det pågår en ständig diskussion om hur

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

göteborgsposten

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.