Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Eniro värvar ny försäljningschef

Publicerad: 27 Maj 2010, 11:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:49

Peter Hagström blir ny nordisk försäljningschef för Eniro.


Ämnen i artikeln:

Eniro

Peter Hagström lämnar tjänsten som vd på Swilkenbridges dotterbolag Twosixtynine för att i stället bli nordisk försäljningschef på Eniro.

– Jag har jobbat i mediebranschen hela mitt yrkesverksamma liv, och nästan alltid har det handlat om stora förändringar – antingen på marknaden eller inom koncernen. Den förändring som Eniro genomgår, att utvecklas från katalog- och printföretag till ett modernt internetbolag, är oerhört spännande och utmanande, säger Peter Hagström till Dagensmedia.se.

Peter Hagström har före Twosixtynine arbetat på bland annat MTG och Bonnier.

– Men jag startade faktiskt min karriär på Eniro i början av 80-talet. Jag har en stor förkärlek till hela internkulturen på Eniro och det faktum att man investerar mycket i både teknikutveckling och människor. Det är viktiga faktorer för att ledarskapet ska kunna utvecklas.

Peter Hagström tillträder sin tjänst på Eniro den 1 juni. Ola Heffler, vd och grundare av Swilkenbridge Group, kliver i samband med det in som tillförordnad vd på Twosixtynine.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Eniro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.