Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Eniro lanserar nya annonslösningar

Publicerad: 27 mars 2014, 07:48
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:43

Eniro ska locka fler företag med nya mobila annonslönsningar och en responsiv design.


Ämnen i artikeln:

Eniro

Eniro lanserar en ny responsiv design med nya tjänster för användare och företag i Sverige, Norge och Danmark för att öka intresset för Eniros söktjänster.

Det innebär bland annat nya möjligheter till mobil marknadsföring för företag via eniro.se. Det blir möjligt att ha video-annonser och sökordsbanners anpassade för mobilen.

I de nya företagstjänsterna ingår också möjligheter för företag med egna webbutiker att annonsera på eniro.se. När någon söker på ord som stämmer med webbutikernas produkter dyker de upp i sökresultatet.

För de som inte har en webbshop förbättras sökordsannonseringen. Kunderna ska kunna välja en bild som ska synas i sökresultatet och som länkas till en hemsida.

– Vår ambition är att bygga Sveriges största skyltfönster, säger Mattias Wedar, chef för produktutveckling och marknadsföring inom Enirokoncernen i ett pressmeddelande.

Eniro lanserar också nya gatuvyer på drygt 30 orter i Sverige.

Företaget, som nyligen avslutade sitt samarbete med Forsman & Bodenfors, ska istället jobba med mediebyårn Starcom. Eniro har fortfarande MEC som mediebyrå. Eniro har även ett samarbete med Customers Only som arbetar med den kommunikationen som är inriktad på företagsmarknaden.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Eniro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News