Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

En kvarts miljon besök på Aftonbladets Ipad

Publicerad: 19 Januari 2011, 07:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

Aftonbladet är med 237 000 besök vecka 2 den mest lästa tidningen på Ipad.


Ämnen i artikeln:

SportbladetAftonbladet.seIpadAftonbladet

Att aftonbladet.se drog nästan en kvarts miljon besök på Ipad under vecka 2, visar att "Paddan" sedan lanseringen innan jul har fått ett fotfäste i Sverige. På Aftonbladet är man inte direkt förvånade över siffrorna.

– När Ipad börjar användas mer och mer så är det klart att vi blir den stora sajten man går in på, eftersom vi har den positionen på nätet idag. Vi har räknat med att vi skulle ta en position och det har vi också gjort, säger Niklas Silow, Aftonbladets mobbilchef.

Siffrorna är, för att förtydliga, för användare som gått in på aftonbladet.se med sin Ipad, inte för Aftonbladets Ipad-applikation. Aftonbladet släpper sina Ipad-appar sektion för sektion. I dag finns bara Sportbladet som Ipad-app. Den släpptes innan jul och har varit gratis men under januari ska Aftonbladet böja ta betalt för den. Men om Aftonbladet gärna pratar om aftonbladet.se på Ipad är de mer förtegna om appen.

– Vi går inte ut med trafiksiffror för appen ännu, säger Niklas Silow.

Den här veckan släpps app nummer två, nöjesbilagan Klick och i februari släpps hela Aftonbladet på Ipad.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.