Emanuel Karlsten slutar på Expressen

2011-03-17 09:28  

Expressens redaktör för sociala medier har sagt upp sig. Istället ska han frilansa.

Emanuel Karlsten kom till Expressen i december 2009 och har tidigare varit redaktör för dagen.se.

Nu väljer han alltså att säga upp sig.

– Jag har gått och tänkt på idén om att vara ännu friare, arbeta med fler aktörer, ha fler bollar i luften. och då blev den tanken till sist för pressande för att kunna motså, säger Emanuel Karlsten och fortsätter:

– Jag trivs när det händer väldigt mycket och får ett stort utlopp för det jag tror jag är duktig på. Det har gått lite för långsamt på Expressen för att jag ska trivas i det sammanhanget.

Har du fått göra för lite?

– Nej, jag har känt ett otroligt förtroende för mig från Expressens sida och vi har haft ett jättebra samarbete. Men det går ändå segt, det kanske är så på stora företag. Men förutsättningarna gör att jag inte utvecklas i den takt som kanske jag skulle trivas och må bäst av.

Nu ska Emanuel Karlsten istället frilansa och bedriva konsultverksamhet.

– Det känns otroligt spännande. Jag känner mig hoppfull helt enkelt. Går det inte får jag hitta på något annat men jag kände att det var dags att stå på egna ben.

Är det klart med någon ersättare?

– Det vet jag faktiskt inte. Vi har haft lite diskussioner under den här månaden om hur vi ska lösa det. Men jag tror inte att de har kommit så långt.

Dante Thomsen

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt