Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Emanuel Karlsten slutar på Expressen

Publicerad: 17 Mars 2011, 08:28
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:17

Expressens redaktör för sociala medier har sagt upp sig. Istället ska han frilansa.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Emanuel Karlsten kom till Expressen i december 2009 och har tidigare varit redaktör för dagen.se.

Nu väljer han alltså att säga upp sig.

– Jag har gått och tänkt på idén om att vara ännu friare, arbeta med fler aktörer, ha fler bollar i luften. och då blev den tanken till sist för pressande för att kunna motså, säger Emanuel Karlsten och fortsätter:

– Jag trivs när det händer väldigt mycket och får ett stort utlopp för det jag tror jag är duktig på. Det har gått lite för långsamt på Expressen för att jag ska trivas i det sammanhanget.

Har du fått göra för lite?

– Nej, jag har känt ett otroligt förtroende för mig från Expressens sida och vi har haft ett jättebra samarbete. Men det går ändå segt, det kanske är så på stora företag. Men förutsättningarna gör att jag inte utvecklas i den takt som kanske jag skulle trivas och må bäst av.

Nu ska Emanuel Karlsten istället frilansa och bedriva konsultverksamhet.

– Det känns otroligt spännande. Jag känner mig hoppfull helt enkelt. Går det inte får jag hitta på något annat men jag kände att det var dags att stå på egna ben.

Är det klart med någon ersättare?

– Det vet jag faktiskt inte. Vi har haft lite diskussioner under den här månaden om hur vi ska lösa det. Men jag tror inte att de har kommit så långt.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.