Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Elsa Falk lämnar Aftonbladet

Publicerad: 4 Februari 2011, 12:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:22

Aftonbladets kommersiella redaktionschef Elsa Falk blir verksamhetschef på biståndsorganisationen Plan Sveriges produktionsbolag.


Elsa Falk har varit ansvarig för det redaktionella innehållet av Aftonbladets betalaffär i digitala medier i drygt ett år, men nu går hon till Plan Produktion och försäljning, som är biståndsorganisationens produktionsbolag. Där blir hon verksamhetschef, motsvarande vd.

– Jag har jobbat på Aftonbladet i snart fem år och har en princip att jag ska röra på mig ibland. Solidaritet både när det gäller miljö och medmänniskor ligger i tiden och det känns otroligt roligt att få bidra med något där på allvar, säger Elsa Falk till dagensmedia.se.

Plan är Sveriges fjärde största biståndsorganisation, som skiljer sig lite från övriga då de jobbar mycket med tv- och medieproduktion både i Sverige och utomlands. Bland annat har Plan producerat galor tillsammans med TV4. I produktionsverksamheten ingår även volontärresor, en liten shop-verksamhet och produktion av en medlemstidning.

– Nu ska man ta krafttag och satsa på produktionsverksamheten. Jag hoppas självklart också få fart på verksamheten på nätet. Plan har en massa bra tv-produktioner som går att använda sig av på nätet, säger Elsa Falk.

Hon ska jobba kvar på Aftonbladet en tid, men hoppas avsluta arbetet där senare i vår. Än är det inte klart med någon efterträdare.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.