Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Ekspong till Svenska Nyhetsbrev

Publicerad: 17 April 2013, 07:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

Efter bara nio månader tvingades NA:s tidningschef Katarina Ekspong att säga upp sig efter att det uppdagats att hon plagierat en krönika. Nu blir hon förlagschef på Svenska Nyhetsbrev.


Nyligen stod det klart att Bonnier Business Press köper Svenska Nyhetsbrev AB.

Nu har bolaget klart med en ny förlagschef i Katarina Ekspong – som alltså tvingades lämna Nerikes Allehanda efter att ha plagierat delar av en krönika.

– Det sätt som Katarina skrev krönikor på i Nerikes Allehanda var naturligtvis oacceptabelt. Katarina tog konsekvenserna av sitt handlande och avslutade sin anställning. Det är mänskligt att göra fel och jag vet att Katarina lärt sig mycket av det misstaget och jag är övertygad om att hon kommer använda de erfarenheterna som en tillgång i hennes nya arbete, säger Bonnier Business Press affärsområdeschef Mikael Nestius i ett pressmeddelande.

Han jobbade tillsammans med Katarina Ekspong när hon var redaktionschef på Stockholm City och beskriver henne som en "nyfiken, klok och mycket bra chef".

Tjänsten är tidsbegränsad från och med i dag och fram till den sista december i år.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.