Egmont utökar samarbetet med Readly

2018-01-11 08:00  
"Att Egmont valt att addera hela sitt utbud av magasin ligger i linje med vad som händer på våra övriga marknader", säger Daniel Hamrin, innehållschef på Readly Sweden.

Readly utökar samarbetet med Egmont Publishing och lägger till ett femtiotal titlar i magasinsappen.

Egmont har sedan tidigare haft tio titlar i Readlys app. I och med det utökade samarbetet adderas ytterligare 50, varav vilka flera är serietidningar och magasin riktade mot barn.

Dessutom adderar Egmont breda magasin för kvinnor och nischtitlar för män, innehåll som man ser är uppskattat i alla Readlys fokusländer.

– Att Egmont valt att addera hela sitt utbud av magasin ligger i linje med vad som händer på våra övriga marknader. Vi och förlagen som vi jobbar med ser samma trend, digital läsning ökar i en rasande fart och efterfrågan på kontrollerat innehåll driver på vår tillväxt, så 2018 kommer att bli ett spännande år, säger Daniel Hamrin, innehållschef på Readly Sweden, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt