fredag22 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Efter naken-duschen: Zombie-fest

Publicerad: 23 oktober 2015, 04:07

Svensk Fastighetsförmedling låter Zombie-familj flytta in i lägenhet med hjälp av ny 3D-teknik.

Ämnen i artikeln:

Svensk Fastighetsförmedling

Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


Enligt Svensk Fastighetförmedling är man först ut i Sverige med att erbjuda visningar av bostäder i 3D på nätet.

I samband med Halloween finns det nu möjlighet att gå på en ”unik och lite läskig” visning med Zombie-tema. Bobutiken på Östermalm var först med att prova 3D-visningar i juli och nu erbjuds den i mäklarkedjans 230 bobutiker över hela Sverige.

Med hjälp av 3D-teknik har man nu låtit en Zombie-familj flytta in i en lägenhet i samband med försäljning. Samtidigt skänker man fem kronor till Barncancerfonden för varje 3D-visningsgäst på bostaden.

– Vi ville hitta på något roligt kring Halloween och hade en säljare som ville använda sig av vår 3D-visning. Det är fantastiskt att vi kan erbjuda våra kunder den här spännande och interaktiva tjänsten. Säljarna har ni större möjlighet att maximera antalet visningar av sina bostäder, vilket ökar möjligheterna att snabbt hitta fler möjliga köpare och göra en bra affär, säger Saga Hallström, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Vasastan, i ett pressmeddelande.

Den nya tjänsten ska ge bostadsspekulanter möjlighet att uppleva och utvärdera en bostad i förväg eller i egen takt titta på den efter visningen.

– Vi arbetar ständigt med att utveckla våra erbjudanden och vill alltid ligga i framkant när det gäller teknisk och digital innovation. 3D-visning av bostäder är ett bra sätt för spekulanter som bor på andra orter eller av andra skäl inte har möjlighet att vara med på vanlig visning. Genom 3D-visningen har vi ett bra komplement till den traditionella visningen, säger Tanja Ilic, vd på Svensk Fastighetsförmedling, i pressmeddelandet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev