Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Efter användarnas kritik: di.se gör om sitt börsforum

Publicerad: 19 Oktober 2012, 13:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:07

Di.se:s nya börsforum har fått motta en hel del kritik från användarna. Nu återlanserar sajten det gamla forumet – parallellt med det nya.


I somras sjösattes nya di.se. Sajten fick mycket kritik från användarna och efter bara några dagar fick di.se gå användarna till mötes och göra om en del av förändringarna.

Nu återupplivar di.se sitt gamla börsforum.

– Efter lanseringen av nya di.se har vi fått ganska mycket input och den återkopplingen har gällt sajten i allmänhet men börsforumet i synnerhet. Vi har jobbat med det som folk har haft åsikter om, men nu ser vi att vi behöver ta ett större grepp än så och då kör vi nya och gamla gränssnittet på Börssnack parallellt så att alla får det de vill ha, säger Klas Granström, chef för di.se, till dagensmedia.se.

Enligt Klas Granström ska det gamla forumet fungera integrerat med det nya.

– Det är samma forum och samma trådar, men olika skal. Det är som att man har olika utseenden på sin webbläsare. Som börssnackare kan man sitta i nya gränssnittet och snacka börs med någon i det gamla gränssnittet, säger han.

Klas Granström tror att en del av problemet med det nya börsforumet är att många av förändringarna inte var efterfrågade.

– Innan vi bytte plattformen hade vi en kommunikation med börssnackarna och frågade efter deras åsikter, men vi lyckades inte få tag i tillräckligt mycket information. Vi försöker vara mer kommunikativa nu, så vi gör inte samma misstag igen att vi gör förändringar som ingen är beredd på, den biten har vi tagit till oss, säger han.

Di.se har i dag gått ut och informerat användarna på börsforumet om de kommande ändringarna. Det gamla börsforumet kommer att återintroduceras i november, men förhoppningen är att hitta en enhetlig lösning längre fram.

– Tanken är att vi till slut ska kunna hitta något som är bra nog att gå vidare med långsiktigt och att vi ska göra det tillsammans med börssnackarna.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.