Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Ebba von Sydows nya jobb

Publicerad: 22 September 2009, 11:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:13

Startar klädförsäljning på nätet.


Det var den 13 maj i år som Ebba von Sydow meddelade att hon skulle sluta på Vecko-Revyn. Istället skulle hon ägna sig åt ”en ny satsning inom Bonnier Tidskrifter”.

– Jag brinner för nätet och de nya affärsmöjligheter det innebär. Nu när Veckorevyn.com är etablerad som den största tidningssajten för kvinnor vill jag gå vidare mot nya utmaningar, berättade hon.

Hemlighetsmakeriet kring det nya projektet har varit stort, men nu börjar det sippra ut detaljer om vad Ebba von Sydow jobbat med.

Enligt uppgifter till Dagensmedia.se bygger hon en modesajt, som även ska innehålla klädförsäljning. Något som skulle rimma bra med mediehusens arbete för att hitta nya, alternativa intäkter.

Liknande försök har tidigare genomförts. I slutet på 2008 drog Egmont tidskrifters sajt Modette.se igång Modettemarket.se, där butiker och modebloggare säljer kläder.

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.