E24-redaktör startar medicinsajt

2009-08-31 14:48  

I dag är det premiär för Dinamediciner.se. Bakom sajten står den tidigare E24-redaktören Hanna Brodda.

Än så länge finns Dinamediciner.se enbart i en betaversion. Sajten innehåller nyheter, ett diskussionsforum samt ett medicinregister. Dessutom har läkaren Patrik Söderberg och farmacevten Maryam Rasti Nosrani var sin frågespalt.

– Alla medier skriver ganska mycket om mediciner som berör många, till exempel bantningspreparat och hjärtmediciner, men det finns så mycket mer att göra kring läkemedel. Fass är jättebra när man behöver information, men många vill ha mer information än så, säger Hanna Brodda som är chefredaktör, ansvarig utgivare och vd för sajten.

Än så länge är Hanna Brodda ensam på redaktionen. Hon hoppas dock att kunna ta in fler folk, samt att anlita ett säljbolag.

– Jag har träffat att antal kunder och märkt att intresset är stort, men försäljningen måste jag lägga ut. På en sådan här sajt är reklamen också viktigt eftersom den bidrar till upplevelsen.

Målet är att nå cirka 20.000 unika besökare i månaden.

– Jag tror att jag borde kunna ligga där, men det beror också på vad det blir för redaktionella samarbeten.

Några redaktionella samarbeten finns dock inte idag.

– Jag vill först prova själv, men jag tror på samarbeten.

Dinamediciner.se är utvecklad av Node One.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt