Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Dildoartikel på Aftonbladets hemsida - ett mysterium

Publicerad: 4 maj 2016, 10:17
Uppdaterad: 7 juni 2016, 08:22

"Det är fullständigt ofattbart hur den här artikeln har kunnat hamna på sajten", säger Fredrik Lindén, informationschef på Schibsted.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Igår fick en artikel upplagd på Aftonbladets gamla undersajt "55+" viral spridning på sociala medier. Undersajten har inte varit aktiv sedan 2010 men igår uppdaterades plötsligt hemsidan.

En påstådd skribent vid namn ”Dildo Stenshuvud” har skrivit en artikel med rubriken ”Bortglömt popsnöre snart under jord”. I artikeln står det att ”den ökände 60-årige hemmafixaren, lätt självbelåtne nöjesprofilen och tillika dold före detta popstjärna samt pigmentkonsult har firat födelsedag på lindrigt undanskymd ort, enligt obekräftade källor”.

– Det är fullständing ofattbart hur den här artikeln har kunnat hamna på sajten, den är bortplockad nu och vi undersöker nu saken närmare för att ta reda på vad som kan ha hänt, säger Fredrik Lindén, informationschef på Schibstedt till Dagens Media.

Hur undersajten "55+" har kunnat bli aktiv är också än så länge ett mysterium.

– Det är väldigt konstigt hur undersajten har kunnat bli aktiv överhuvudtaget och vi undersöker saken närmare, säger Fredrik Lindén. 

En uppmärksam twittrare undrar vad det är som har hänt. "Vad är detta?" skriver användaren Andreas Häggström.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev