Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag24.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Di.se viker sig för läsarnas vrede

Publicerad: 29 Juni 2012, 09:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:17

Nya di.se som lanserades i måndags har mötts av benhård kritik från läsarna. Nu tar di.se beslutet att gå läsarna till mötes och göra om en del av förändringarna.


Ämnen i artikeln:

DI.seDagens Industri

När den första arbetsveckan efter di.ses omgörningen snart avslutas kan läsarnas reaktioner sammanfattas. De är allt annat än nöjda. Sajten anses vara både ful och svårnavigerad.

Några av kommentarerna på di.se är som följer:

”DI fått storhetsvansinne”

“Att försämra sidan så katastrofalt måste ha kostat enorma konsultarvoden” 

“Det är tragiskt”.

Dagens Industris tillträdande webbchef, Klas Granström, menar att tidningen lyssnar till kritiken och säger sig vara beredd att göra om en del av förändringarna.

– Vi har fått mycket respons och den har varit blandad. Vi tar till oss av det som är kritik och ska göra justeringar av sajten de närmsta dagarna. Sedan fortsätter vi att utveckla sajten på längre sikt, säger han till dagensmedia.se.

Varför tror du att kritiken blivit så pass högljudd?

– Di.se:s användare har väldigt starka relationer till sajten och reagerar därför starkt, både negativ och positivt. Läsarna är vana att det ser ut på ett speciellt sätt och nu förösker vi förklara den nya sajtens funktioner så mycket som det går och svara på så många frågor som möjligt.

Fredrik Hammarbäck

Ämnen i artikeln:

DI.seDagens Industri

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.