Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag04.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Devote lanserar mobilt bloggverktyg

Publicerad: 1 December 2010, 05:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:29

Devote.se vill göra det enklare att blogga mobilt med konceptet ”BlogToGo”. ”Vi vill erbjuda världens bästa bloggverktyg”, säger Staffan Ekberg, vd på Devote.


Ämnen i artikeln:

Devote.seComviq

I dag lanserar bloggportalen Devote.se sin mobila satsning ”BlogToGo”. Syftet med det nya verktyget är att göra det enklare för användarna att blogga genom mobilen.

– Det är en samlingsplats för alla bloggare som inte vill sitta vid en uppkopplad dator, utan i stället använda sina telefoner, säger Staffan Ekberg, vd på Devote.

I satsningen ingår en Android- och en Iphone-app, samt en mobilsajt. Det ska dessutom vara möjligt att sms:a eller mms:a in till sin blogg.

– Det finns 600 000 människor som bloggar, men ingen som egentligen tagit på sig uppdraget att göra det lättare att blogga mobilt, säger Staffan Ekberg, och fortsätter:

– Det här är en naturlig utveckling. Vår ambition är att erbjuda världens bästa bloggverktyg, och hoppas på att få både fler och mer aktiva användare.

Som samarbetspartner kommer Comviq att erbjuda sina kunder att använda sig av Devotes verktyg helt utan kostnad.

Devote kommer även att köra igång en stor marknadsföringskampanj under december och januari. Kampanjen, som ska gå i flera medier, syftar till att dels skapa uppmärksamhet, dels visa hur man kan använda sig av verktyget.

Staffan Ekberg vill dock inte kommentera kampanjen i detalj.

– Det är inte bokat än, säger han.

Devote.se vänder sig främst till målgruppen unga kvinnor i åldern 15-29 år.

Ardalan Samimi

Ämnen i artikeln:

Devote.seComviq

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.