Gå direkt till textinnehållet

Digitalt presenteras av:

Det är mest läst 2017

Källa: Pixabay

Anders Timell, Per Holknekt och Hannah och Amanda – här är de mest lästa nyheterna på dagensmedia.se i år.

Toppar listan över de mest lästa artiklarna, sett till antalet sidvisningar, på Dagens Medias sajt i år gör nyheten om att kändiskrögaren och radioprofilen Anders Timell slutar på radiokanalen Mix Megapol efter 14 år.

Odd Molly-grundaren Per Holknekt blev i februari utsatt för ett så kallat experiment på Linkedin. Mannen bakom "experimentet" var copywritern Bobbo Sundgren, som kallade sitt tilltag för "Projekt Per Holknekt" – och menade att hans aktiviteter på Linkedin varit ett "Talktrigging-experiment":

”Allt som jag skrivit om Per Holknekt är att hans färska rattonykterhet gör att han inte är en lämplig förebild som varumärkesbyggare och ledare[…] Det är en logisk synpunkt  baserad på fakta. Det är medvetet socialt avvikande av mig att yttra den – och reaktionerna har varit över all förväntan extrema.

Per Holknekt själv ville inte prata om "experimentet". I ett mejl till Dagens Media skrev han: ”Varför ge utrymme till destruktiva människor? Han får i princip noll likes för sina påhopp. Mina inlägg drar ibland över 10 000 likes. Det är tydligt nog för mig."

Här är de 20 mest lästa artiklarna på dagensmedia.se 2017:

Publicerad 2017-12-29 13.00Uppdaterad 2017-12-29 13.32

Dela artikeln: