söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Delorean gör Björn Ranelid-sajt

Publicerad: 21 februari 2012, 09:02
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:32

Produktionsbolaget Delorean har skapat en sajt där användaren själv kan skapa en Björn Ranelid-låt.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Det digitala produktionsbolaget Delorean lade i går eftermiddags upp sajten Mc Ranelid där användaren kan skapa sin egen Björn Ranelid-låt.

Mats Lindahl, cd på Delorean, säger att sajten skapades som en reaktion på Björn Ranelids uppträdande i lördags.

– Vi hade måndagsmöte och var lika tagna av den senaste Melodifestivalen som alla andra. Vi tyckte att Björn Ranelid hade fått ta lite väl mycket skit, så då ville vi göra något som var kul, med humor och poesi, säger han.

På sajten kan användarna trycka på olika knappar för citat eller handklapp och användaren kan även födjupa den virtuelle Björn Ranelids solbränna.

– Björn Ranelid har ju varit med mycket i tv så vi kollade olika saker han hade sagt på Youtube och använde oss av citaten. Sedan får användaren lyssna själv och bestämma om det är bra, säger Mats Lindahl.

Vad har ni fått för reaktioner?

– Vi har fått jättemycket positiva reaktioner och många som gillar sidan. Vi har redan haft 27 000 unika besökare sedan i går eftermiddag. Nu ska vi uppdatera sidan med en fanpage under dagen.

Du pratar om humor, det finns inte en risk att någon ser detta som ett hån?

– Det hoppas jag verkligen inte. Det beror på vilka glasögon man tar på sig. Björn Ranelids citat är ju snackisar och han har använt sig av dem i flera år. Vi sätter dem bara i ett sammanhang.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev