Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

De kan vinna webb-pris

Publicerad: 26 augusti 2011, 10:38
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:13

Här är Expressens nomineringar i tidningens webb-tv-pris, som delas ut i samband med Kristallen.


Ämnen i artikeln:

ExpressenAftonbladet

Dagensmedia.se skrev igår om att Expressen tar saken i egna händer även i år och korar Sveriges bästa webb-tv-program i samarbete med tv-branschens event Kristallen.

– Jag tycker att Kristallen fortfarande är för fokuserade på traditionell broadcast, även om de i år har några webb-tv-format bland nomineringarna, sa då Anna Rastner, chef för Expressen TV.

SVT:s webb kniper tre av årets fyra nomineringar. En av dem går til "Rebecka & Fiona" som också nominerats i årets Kristallen. Även SVT-produktionerna "Kakan & Julia" och "Mitt liv som Hellner" får var sin nominering.

Expressens egen "Raka Svar" med Niklas Svensson får den fjärde nomineringen, medan konkurrenten Aftonbladet blir utan precis som i fjol.

- Självklart tycker vi att det är helt fantastisk att få tre av fyra nomineringar till SVT Play. Inte minst är det rolig att de tre programserierna är helt olika och gjorda av tre olika produktionsbolag, säger SVT:s webbeställare Are Nundal, på SVT.se.

Alla som vill får nu rösta på sin favorit på Expressens webb. Vinnaren koras under Kristallens seminariedag den 8 september. Dagens efter sänds Kristallen-galan direkt i TV3.

Här är länkar till de nominerade i Expressens webb-pris:

"Rebecca & Fiona", SVT

" Kakan & Julia", SVT

"Mitt liv som Hellner", SVT

"Raka svar", Expressen

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

ExpressenAftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News