Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

De dömer Mixx Awards

Publicerad: 13 Februari 2015, 07:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:07

IAB utser den bästa interaktiva reklamen i Sverige i tävlingen Mixx Awards. Här är juryn.


Ämnen i artikeln:

Mixx Awards

Reklamtävlingen Mixx Awards anordnas av branschorganisationen IAB och genomfördes förra året för första gången i Sverige. I tävlingen prisas kreatörer och varumärken som gjort ett "oöverträffat arbete på den interaktiva arenan".

Nu är tävlingen tillbaka med tre kategorier: årets bästa sajt, årets bästa säljteam och årets bästa kampanj.

Nu står det klart vilka tre personer som kommer att leda de olika jurygrupperna. Juryordförandena är Dobermans vd Lisa Lindström, MEC-strategen Thomas Myrhed och Christian Westelindh, kundansvarig på DDB.

Lisa Lindström är ansvarig för juryn som ska utse årets bästa sajt, Thomas Myrhed ska utse årets säljteam och Christian Westelindh leder arbetete med att utse årets bästa kampanj.

Priserna delas ut vid IAB Sweden Conference den 15 april. Fram till den 16 mars går det att skicka in bidrag till tävlingen.

- Att belysa värdet av digitala satsningar som inspirerar till fler stordåd är alltid sunt för den industri vi jobbar i. Där fyller Mixx Awards en viktig funktion, säger Lisa Lindström, i ett pressmeddelande.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mixx Awards

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.