Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

De är Newsmills bloggteam

Publicerad: 6 April 2010, 14:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:55

Imorgon, onsdag, kickar debattsajten Newsmill igång sin stjärnspäckade valblogg. Bland skribenterna finns både politiker och kommentatorer.


Newsmill laddar upp inför valet med en egen valblogg, där fem välprofilerade skribenter medverkar.

– Den blir tvärpolitisk och tanken är att bloggarna ska leverera nyheter och kommentarer. Alla som är politiskt intresserade ska känna sig tvungna att gå in på bloggen, säger chefredaktören Leo Lagercrantz.

De som ska stå för innehållet är Fi-politikern Gudrun Schyman,Timbro-chefen Roland Poirer Martinsson, journalisten Lars Adaktusson, s-märkte pr-konsulten Manuel Ferrer och riksdagskvinnan Solveig Tärnström.

– De får en särposition hos oss.  De har unika ingångar inom svensk politik och ett bra kontaktnät, säger Leo Lagercrantz.

Ni blandar kommentatorer och politiker?

– Ja, Gudrun Schyman är alltid ett medialt intressant namn. Vi tycker inte att det är ett problem. Vi är glada att ha henne på vår plattform. Dessutom är Solveig Tärnström i konflikt med sitt eget parti, det kan bli intressant.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.