Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Dansk miljoninvestering i Tailify

Publicerad: 19 november 2014, 07:27
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:22

Danska Seed Capital investerar 5 miljoner i sociala medier-bolaget.


Ämnen i artikeln:

Instagram

Tailify är ett svenskt startup-företag som hjälper varumärken att sprida kännedom i sociala medier genom att koppla ihop dem med inflytelserika bloggare och Instagramanvändare.

Nu får Tailify stöd av danska Seed Capital, som investerar inledningsvis 5 miljoner kronor i bolaget.

– De är Danmarks största och en av Nordens största Venture capital funds. Vi kände att de är en stark strategisk partner med mycket erfarenhet av att ta bolag som oss och växa på ett smart sätt, säger Fredrik Segerby, vd och medgrundare på Tailify.

I samband med investering öppnar bolaget ett kontor i Köpenhamn.

Tailify har också rekryterat Fanny Söderström som säljansvarig i Norden. Hon kommer senast från Dagens Nyheters säljavdelning och har tidigare jobbat på Web Traffic.

En nyckelrekrytering, enligt Fredrik Segerby.

– Fanny kommer att jobba med medie-, reklam- och pr-byråer samt direktkunder, så hon kommer få ett stort ansvar och jobbar nära vår marknadschef.

Tailify håller för närvarande på att bygga upp en egen annonsplattform där annonsörerna själva kan planera och följa upp sina aktiviteter.

– Vår vision är att skapa en total automatiserad annonsplattform, som ska vara superenkel att använda och ge annonsörer såväl som publicister relevant feedback och ROI, säger Fredrik Segerby.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Instagram

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.